Intellinova Parallel EN, sixteen-channel portable version

Intellinova® Parallel EN is het meest geavanceerde systeem in de Intellinova® familie. Het is de technologische oplossing voor de overgrote meerderheid van industriële toepassingen. Met dezelfde technologieën en functionaliteiten als de bestaande Intellinova Parallel EN-versies, vergroten de twee nieuwe toevoegingen de reikwijdte van flexibiliteit en gebruik. Hierdoor bieden wij klanten extra mogelijkheden zodat er altijd een goede oplossing is voor iedere toepassing. 

Draagbare versie

De nieuwe, volledig draagbare Intellinova Parallel EN-versie is ideaal voor proof-of-concept-installaties of tijdelijke bewaking van kritieke machines, evenals datalogging met meerdere kanalen. De draagbare versie stelt serviceproviders ook in staat om op een efficiënte en kosteneffectieve manier superieure condition monitoring oplossingen aan hun klanten aan te bieden. Het systeem, dat wordt geleverd in een draagtas met connectoren, meetkabels en voeding, kan gemakkelijk worden verplaatst als dat nodig is.

32-kanaals parallel meetsysteem in één systeemkast

Voor high-performance online monitoring van grote, kritische machines met veel meetpunten, is de nieuwe 32-kanaals versie een effectieve keuze. Compleet met systeembord, systeemkast, interne bekabeling, voeding en DIN-rail, maakt het systeem maximaal gebruik van de kastruimte.

Ongeëvenaarde condition monitoring efficiëntie

Intellinova® Parallel EN staat voor pure betrouwbaarheid. Ontworpen voor gebruik in veeleisende industriële omstandigheden en complexe proces condities. Het systeem maakt gebruik van de nieuwste digitale technologieën voor ultieme rekenkracht, superieure signaalverwerking, en optimaal data verwerking. Intellinova® Parallel EN combineert 's werelds meest geavanceerde en efficiënte meettechnieken die beschikbaar zijn voor het bewaken van machinetrillingen, tandwiel- en lagerconditie en smering - inclusief HD ENV® en SPM HD®. Deze technologieën bieden ongeëvenaarde pre-warning tijden van de verslechtering van de machine conditie . Het signaleren van de eerste tekenen van tandwiel en lager schade is zeer belangrijk om de onderhoudsplanning te optimaliseren.

Voor meer informatie, neem contact op met:

SPM Instrument BV

Telefoon: +31 (0)416 373176 of info@spminstrument.nl