Easy-Laser® XT770!

We presenteren u het nieuwste systeem van de XT-generatie, de Easy-Laser XT770, welke het eerste as-uitlijnsysteem is in deze generatie met 2 assige detectoren. Met deze nieuwe detectoren en de EasyTrend software is het mogelijk om het dynamisch gedrag te detecteren veroorzaakt door bijv. thermische groei, lager speling, fundatie problemen etc. Zoals met de andere systemen uit de XT generatie kunt u horizontale- en verticaal / flens gemonteerde machines uitlijnen, maar de XT770 is ook geschikt voor machine treinen.

Met de 360° Live functie kunt u uw machine locatie zowel verticaal als horizontaal tegelijkertijd aanpassen, met de meetunits in elke gewenste positie. Dit is handig wanneer het lastig is om de as te roteren, of wanneer er nauwelijks ruimte is. Vanzelfsprekend is het soft foot programma ook geïmplementeerd, waarbij het nu zelfs mogelijk is om beide machines te controleren. 

Een vlakke fundatie is de basis voor een goede machine set-up. Dit kunt u nu controleren met ons unieke Twist meetprogramma en de twee meetunits. Met andere woorden, u heeft hiervoor geen externe laserbron nodig! Echter, wanneer u gebruik wilt maken van de volledige mogelijkheden van het systeem, kiest u voor de D22 externe laserbron. Hiermee gaat u voor maximale nauwkeurig- en betrouwbaarheid. Kortom, de XT770 biedt u alle mogelijkheden om uw machines te controleren en af te stellen. 

De XT applicatie

De basis van alle XT systemen is de gratis applicatie welke u leidt door alle meetprogramma's met een duidelijke en intuïtieve interface. U kunt uw eigen iOS / Android telefoon of tablet gebruiken als beeldscherm of voor ons waterdichte, robuuste XT11 scherm kiezen. Of waarom niet allebei? De app is gratis te downloaden, zowel nu als in de toekomst. De keuze is aan u!

Software update, versie 5.0

Wanneer u in het bezit bent van een XT550 of XT660, krijgt u met de nieuwe sofware update toegang tot de meetprogramma's Machine trein, en Twist. Het Soft foot programma biedt u nu de mogelijkheid beide machines te controleren.

Klik hier om naar de productpagina van de XT770 te gaan.