De geavanceerde Leonova draagbare instrumenten worden nu aangeboden in kant-en-klare pakketten, waardoor het voor u eenvoudig is om het juiste pakket te selecteren, en dat ook voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Deze "Package deals" maken het voor u eenvoudiger om inzicht te krijgen in de diverse uitvoeringen, en om hierna het juiste pakket te selecteren wat het beste past bij uw conditie bewakingsbehoeften. Deze pakketten bieden u de mogelijkheid om op voordelige wijze te starten met conditie bewaking op basis van meetrondes, uw huidige instrument te upgraden, of de overstap van een ander merk naar SPM Instrument te maken.

De Leonova Diamond en Leonova Emerald bevatten beide de HD ENV- en SPM HD-meettechnieken voor trillingsanalyse en schokpulsmetingen. De HD-technologieën zijn 's werelds meest geavanceerde conditie bewakingstechnologieën welke kristalheldere meetresultaten en ongeëvenaarde pre-warning tijden bieden.

De instrumenten maken gebruik van onze diagnose- en analysesoftware Condmaster Ruby, welke is toegevoegd in ieder voordeelpakket. De uitgebreide software is zeer efficient en geschikt voor het managen van alle diverse aspecten welke komen kijken bij conditie bewaking en trillingsanalyse.

De pakketten zijn samengesteld met het belang van u als gebruiker in het achterhoofd; Hiermee bieden ze op verschillende niveaus de juiste functionaliteit, en dit met een optimale prijs en prestatie verhouding.

Voor de Leonova Diamond en de Leonova Emerald zijn er drie vooraf gedefinieerde pakketen beschikbaar. Daarnaast wordt er ook een pakket aangeboden voor de Leonova Diamond Aligner. Dit instrument is exclusief ontworpen voor het uitvoeren van een snelle en betrouwbare as-uitlijning, en is geschikt voor de meeste machine combinaties met gekoppelde of ongekoppelde assen.

Klik hier voor meer informatie.