Condmaster Ruby 2018 logotype


Persbericht
Strängnäs, 28 maart 2017

SPM Instrument, Zweden, een toonaangevende wereldwijde producent van condition monitoring meetsystemen en -technologie, kondigt de introductie aan van Condmaster® Ruby 2018. De laatste versie van de veelomvattende condition monitoring diagnose en troubleshooting software.

Met Condmaster® Ruby 2018 haalt u het meeste uit uw conditiebewaking programma. De nieuwe release van deze functierijke software heeft de meest uitgebreide upgrade ondergaan tot nu toe. Het programma beschikt over een breed scala van nieuwe, krachtige functies en verbeteringen om de gebruikers te voorzien van nog meer controle en aanpassingsmogelijkheden. 

 

Werk sneller en slimmer

Het in de gaten houden en controleren van uw conditie bewaking systeem, en het op de hoogte blijven van mogelijke onderhoudsproblemen is nu gemakkelijker dan ooit in Condmaster® Ruby 2018.

Een nieuwe grafische look van het systeem zorgt voor een uitgebreide visuele upgrade, waardoor u via een nieuwe werkbalk nog sneller toegang heeft tot de meest gebruikte functies via een nieuwe werkbalk. Ook zijn alle menu items gegroepeerd onder één allesomvattende knop, wat resulteert in betere navigatie.

Het grafische overzicht van Condmaster® heeft een facelift gehad, wat resulteert in een intuïtief, top-down perspectief van machines en hun mechanische conditie. Uitgebreide mogelijkheden om de software aan te passen stelt de gebruikers in staat om componenten en objecten aan hun persoonlijke voorkeur te ordenen, waarbij relevante gegevens snel kunnen worden bekeken en geanalyseerd. Het gebruik van conditie statistiek en kleurzones voor het aanduiden van de operationele toestand in groen-geel-rood, zorgt voor een snel en zeer goed overzicht van de conditie van een machine op verschillende niveaus: Van fabrieksniveau, of ingezoomd tot aan de individuele meetpunten. Het creëren van een overzicht met gedetailleerde gegevens van de toestand van een van de meest complexe machine problemen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

De nieuwe Condition View functie is een veelzijdige en krachtige tool voor presentatie en diepgaande analyses. Meerdere typen grafieken (bijv. spectrums, tijdsignalen, trends etc.) en meetopdrachten - zoals  metingen aan de aandrijf- en niet aandrijfzijde van een rol of tijdsignaal metingen in meerdere richtingen – kunnen gevisualiseerd worden in één enkel scherm, wat resulteert in een veelomvattend overzicht van de conditie van een machine.


Software ondersteuning voor Intellinova® Parallel EN

Condmaster® Ruby 2018 ondersteunt Intellinova® Parallel EN, de volgende generatie online systemen. Dit high-performance systeem is voorzien van een reeks nieuwe functies, zoals live updates van meetwaarden, condities en statussen van individuele meetsystemen. Real-time metingen, het groeperen van diverse typen metingen en stand-by metingen zijn voorbeelden van nieuwe krachtige functies. Om de communicatie met het Intellinova® Parallel EN systeem te ondersteunen, wordt de nieuwe Condmaster Entity Server geïntroduceerd. Via het portaal van de Condmaster Entity Server, kunnen Intellinova® Parallel EN meetsystemen worden beheerd en bewaakt in real-time.


Voor meer details, download ‘Upgrade benefits’ hieronder of neem contact op met uw dichtstbijzijnde SPM vestiging of distributeur.