Easy-Laser® XT660!

We presenteren u het nieuwe systeem van de XT-generatie, de Easy-Laser® XT660, welke voortbouwt op de baanbrekende cross-platform technologie. U kunt uw eigen iOS / Android telefoon of tablet gebruiken als beeldscherm of voor ons waterdichte, robuuste XT11 scherm kiezen. Of waarom niet allebei? De app is gratis te downloaden, zowel nu als in de toekomst. De keuze is aan u!

De meetkoppen van de XT660 maken gebruik van punt laser technologie. Dit maakt het mogelijk om grotere machines en langere koppelingen uit te lijnen dan lijnlaser systemen. Tevens vergroot het de nauwkeurigheid wanneer er speling in de koppeling aanwezig is. Daarnaast biedt de punt laser meer mogelijkheden bij het installeren van een machine, bijv. detectie van hoekverdraaiing in de fundering of lagerspeling. Met de XT660 heeft u de keuze uit verschillende meetprogramma's, bijv. continuous sweep en multipoint. Dit geeft u de flexibiliteit die u nodig heeft om het perfecte meetresultaat te behalen.

Andere nieuwe functies:

• Het is nu ook mogelijk om meetrapporten via de XT11 te e-mailen door de toevoeging van WiFi.

• Nieuw meetprogramma: digitale uitlijning van poelies  (XT190 benodigd)

• Verbeterde graphics en interface.

Vanzelfsprekend zijn bovenstaande nieuwe functies ook beschikbaar voor gebruikers van de XT440. De nieuwste versie van de app kunt u downloaden in de AppStore / GooglePlay store.

Klik hier om naar de productpagina van de XT660 te gaan.

Easy-Laser® XT190

We lanceren nu ook het ​​nieuwe digitale gereedschap voor poelie uitlijning, de Easy-Laser® XT190 BTA. Het systeem kan "stand-alone" worden gebruikt met het ingebouwde scherm, of u kunt de gratis app downloaden voor uw telefoon of tablet. U kunt de afstelling van de machine in real time volgen vanaf de kant van de machine waar u aanpassingen aanbrengt. Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik maken van de XT11 display unit.

Klik hier om naar de productpagina van de XT190 te gaan.