Dit voorjaar, vindt de International Machine Vibration Analysis Conference (IMVAC) plaats in Antwerpen, België, gepresenteerd door het bekende Mobius Institute. Met SPM Instrument als een van de belangrijkste sponsoren, is IMVAC een professionele conferentie gericht op alle aspecten van trillingsanalyse en condition monitoring.

Tijdens dit uitgebreide evenement vinden onder meer workshops, ronde-tafel-sessies en een technologie- en service expositie plaats, evenals een groot aantal interessante presentaties - waarvan twee worden gegeven door Tim Sundström, manager Strategic Sales & Applications bij SPM Instrument. Om uit de eerste hand ervaringen en inzichten in SPM's effectieve condition monitoring oplossingen te krijgen, worden de bezoekers uitgenodigd om onze experts te ontmoeten op stand # 5 & 6 op de IMVAC Expo.

Als één van de grootste sponsors, heet SPM Instrument u welkom op 6 - 8 juni tijdens dit niet te missen evenement in de vibratie analyse wereld! Inschrijven kan via deze link