SPM Instrument neemt deel aan de beurs Europort 2015.

Bezoek ons van 3 tot 6 November op onze stand in Ahoy Rotterdam en maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Condition Monitoring. Dit jaar presenteren wij voor het eerst enkele revolutionaire ontwikkelingen binnen de Condition Monitoring oplossingen van SPM Instrument.

  • HD Enveloping, een revolutie in trillingsanalyse
  • DuoTech, één opnemer voor trillings- en schokpuls metingen
  • Intellinova parallel MB,  intelligent trillingsmeetsysteem voor directe integratie in controle systemen

 

 Wij verwelkomen u graag op onze stand met nummer 1301 in hal 1.  

 

Bezoek Europort 2015

Van 3 t/m 6 november 2015 is Europort opnieuw de ontmoetingsplaats voor de internationale maritieme industrie. Europort heeft een sterke focus op innovatieve technologie en complexe scheepsbouw, inclusief offshore, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart- en visserijschepen en megajachten. Circa 1100 exposanten uit 40 landen presenteren hun innovatieve technologie in het hart van een van de meest veelzijdige maritieme clusters in de wereld. 


Belangrijke bezoekersdoelgroepen van Europort zijn scheepseigenaren, reders,  werven,  ontwerpbureaus en andere bedrijven die betrokken zijn bij scheepsbouwinvesteringen voor  zowel nieuwbouw, reparatie als conversie. Bijvoorbeeld super intendents, fleet managers, purchase managers, ship brokers, technical engineers, project managers en naval architects.

 

Openingstijden

Dinsdag 3 november: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 4 november: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 5 november: 10:00 – 22.00 uur
Vrijdag 6 november: 10:00 – 18:00 uur