Leonova Diamond IS en Leonova Emerald IS zijn ontworpen voor gebruik onder de meest extreme omgevingscondities.
Leonova, de meest geavanceerde ATEX/IECEx gecertificeerde instrumenten in de markt, bieden u de unieke combinatie van geavanceerde technologieën en bruikbaarheid in één meetinstrument met uitzonderlijke analysekracht en veelzijdigheid. Zowel Leonova Diamond als Leonova Emerald voldoen aan de strengste eisen.

SPM HD en drie-kanaals trillingsmetingen

Leonova Diamond IS en Leonova Emerald IS zijn de eerste draagbare meetinstrumenten voor explosiegevaarlijke omgevingen die uitgerust zijn met de SPM HD schokpuls techniek voor conditiebewaking. Beter dan traditionele trillingsmeettechnieken, is de SPM HD techniek ongeëvenaard in de mogelijkheid om het gehele toerental van 1-20 000 RPM te meten in vele toepassingen. De SPM HD techniek is de perfecte aanvulling voor trillingsanalyse en kan succesvol worden toegepast op alle type machines die zijn voorzien van wentellagers.

Leonova Diamond IS is ook het eerste ATEX-IECEx-gecertificeerde instrument dat geavanceerde, drie-kanaals trillingsmetingen, geavanceerde analyse (40KHz, 25600 lijnen) en balanceren bied. Beide meetinstrumenten maken gebruik van HD Order Tracking voor schokpuls- en trillingsmetingen, om te voorzien in  messcherpe spectra, ook op toepassingen met variabele toerentallen.